ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Βλέποντας τώρα την τηλεοπτική σειρά "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη"   είδα τον Tερπνιώτη ηθοποιό Παντελή Καναράκη που παίζει στη σειρά του mega το ρόλο του "Κατσιφάρα" και θυμήθηκα πως υποσχεθήκαμε κάποιες φωτογραφίες από το θεατρικό που είχε ανεβάσει η Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Θεσσαλονίκης πριν κάποια χρόνια. Εκτός από την Άννα Δουμάνογλου και τη Χαρά που ήταν φίλες, όλα τα άλλα παιδιά όπως βλέπετε και από τα επίθετα είναι τερπνιώτες που διέμεναν τότε στη Θεσσαλονίκη. Λέω τότε γιατί τώρα έχουν σκορπιστεί σε όλη την Ελλάδα. Η κατερίνα Ράφτη νομίζω είναι στη Θεσσαλονίκη, Ο Παντελής Καναράκης διαπρέπει σε θέατρο και τηλεόραση στην Αθήνα, Γεωργία Δράμαλη στην Τερπνή, Τάσος Χαϊδάκης στο Ηράκλειο Κρήτης, Άννα Δουμάνογλου στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Τουλάκης στην Αθήνα, η Χαρά δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται, η Κατερίνα Κορύφα μάλλον στη Θεσσαλονίκη όπως και ο Βασίλης Φουρλάκης.
Για όσους δεν αναγνωρίζετε τα πρόσωπα στην παραπάνω φωτογραφία απο αριστερά είναι οι: Κατερίνα Ράφτη, Παντελής Καναράκης, Γεωργία Δράμαλη, Τάσος Χαϊδάκης, Άννα Δουμάνογλου, Γιάννης Τουλάκης, Χαρά. Δε φαίνονται οι Κατερίνα Κορύφα και η Βασίλης Φουρλάκης. Ελπίζω να μην έχουμε ξεχάσει κάποιον.
Θα υπάρξει συνέχεια αναρτήσεων για τη θεατρική ομάδα. Έχουμε να σας διηγηθούμε πολλά αλλά κυρίως για το πως ξεκίνησε και που.

Στη φωτογραφία εκτός των προαναφερθέντων είναι και οι φίλοι Τερπνιώτες Τάσος Τουτόγλου και Άννα Ράφτη.

Βασίλης Φουρλάκης και Χαρά





Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr