ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ- ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

Όπως έχουμε ξαναπεί για τη δημιουργία ιστοσελίδας στον Πολιτιστικό Τερπνής χρειαστήκαμε τις γνώσεις ανθρώπων ειδικών, επιστημόνων, που μας μετέφεραν ουσιαστικές πληροφορίες. Για να πάμε δυόμισι χρόνια πίσω όταν ούτε καν είχαμε φανταστεί ότι θα είχαμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε ιστοσελίδα, να τη διαχειριζόμαστε και να την εμπλουτίζουμε ενημερώνοντάς την με συνέχεια καινούργια πράγματα, θα μεταφερθούμε στη διεύθυνση http://clubs.pathfinder.gr/psterpnis που αν πάτε ακόμη και σήμερα θα βρείτε πάρα πολλά στοιχεία αν και έχουμε πάψει να την ενημερώνουμε μια και δημιουργήθηκε νέα www.psterpnis.gr . Ο άνθρωπος που απαντούσε σε όλες μας τις απορίες και μας τις έλυνε με ένα εκπληκτικό και άμεσο τρόπο ήταν ο χημικός μηχανικός και πληροφορικός κ. Τσεγγελίδης Γιώργος. Πρόκειται για εκπληκτικό, λαμπρό επιστήμονα με αφάνταστο εύρος γνώσεων που με πολύ υπομονή κατάφερε να μας μεταφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, που άλλως θα περνούσαν χρόνια για να τις αποκτήσουμε. Καταλαβαίνετε πως δεν είναι δυνατόν να το ξεχάσουμε ότι από κυριολεκτικά άσχετους μας έκανε ειδήμονες. Για να πούμε κάποια βασικά πράγματα για τον Γιώργο Τσεγγελίδη θα πούμε ότι είναι παντρεμένος με τη Μαρία και έχει δύο πανέμορφα παιδάκια. Εκτός από καθηγητής στη μέση εκπαίδευση και την ανεκτίμητη προσφορά του στην Ε.Π.Σ. Σερρών (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών) , είναι επιμορφωτής στο ΚΕΕ Σερρών, τέλος είναι πρόεδρος στην Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών (ΠΕΑ) του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών. 'Εχει κάνει πλείστες μελέτες και εργασίες.
Τσεγγελίδη Γιώργο, σε ένα  ευχαριστώ δεν μπορούμε να κλείσουμε και να εκφράσουμε όλα αυτά που θέλουμε να πούμε για εσένα.
Κλείνοντας να πούμε ότι αντίστοιχη βοήθεια έχει προσφέρει ο κ. Τσεγγελίδης για την παλιά ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τερπνής της Ασπίδας http://clubs.pathfinder.gr/aspisterpnis και τη νέα  http://www.aspisterpnis.gr/ .
 Και μη φανταστείτε ότι τα μάθαμε όλα, έχουμε ακόμη πολύ να παιδέψουμε με τις ερωτήσεις και τις απορίες μας τον αγαπημένο μας φίλο Γιώργο.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr