ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Ξεκίνησε χθες το τρίτο φεστιβάλ Γαστρονομίας στο ξενοδοχείο Ελπίδα ressort στην Κοιλάδα Σερρών. Δυστυχώς ο άστατος καιρός κοι οι προγνώσεις βροχής δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν την υπέροχη εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο δίπλα στην πισίνα και προτιμήθηκε το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Την εκδήλωση κάλυπτε ζωντανά το κανάλι TVS με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο κ. Νάντια Δερέντεη και συντονιστή τον κ. Καλπατζίδη Κώστα μαζί με ένα μεγάλο επιτελείο του καναλιού.  Ατέλειωτος κόσμος βρέθηκε εκεί για να συμμετέχει στην όμορφη γιορτή των σερραϊκών προϊόντων. Μεταξύ των επισκεπτών και αγαπημένοι τερπνιώτες που επισκέφτηκαν το χώρο και ήλθαν κοντά μας. Διάσημοι σεφ γεύτηκαν και αξιολόγησαν τις συνταγές που παρασκευάστηκαν από 40 περίπου συλλόγους του νομού Σερρών,  βραβεύοντας στο τέλος της βραδιάς  τις γευστικότερες.  Εκ μέρους το Πολιτιστικού Tερπνής, γευσιγνώστη και δοκιμαστή των εκπληκτικών συνταγών της βραδιάς είχαμε τον αντιπρόεδρο Τάσο Τερζάκη, που μάλλον το παράκανε στο δοκίμασμα των φαγητών και του κάθησε λίγο βαρύ το ρυζάκι!!
Όπως ήδη είπαμε ο Πολιτιστικός πήρε δύο ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες φαγητών με ρύζι και ζυμαρικών. Τα φαγητά μαγείρεψαν οι κυρίες Τσίκαλα Σούλα, Βούλα Χονδρού,  Τασούλα Μπλιόγκαρα, Ελισάβετ Τουλάκη και Κασάπη Φανή.
Υπέροχες συνταγές ετοίμασε και ο σύλλογος Γυναικών Τερπνής που απέσπασε το χρυσό και αργυρό μετάλλιο σε δύο κατηγορίες. Λεπτομέρειες θα βρείτε στη νέα ιστοσελίδα του συλλόγου sgterpnis.gr
Πολύ καλή διοργάνωση από το Επιμελητήριο, τη Νομαρχία και την ΤΕΔΚ Σερρών. Ουσιαστική ήταν η βοήθεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων, ενώ η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Το υπόλοιπο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Σάββατο 5 Ιουνίου συμπόσιο γαστρονομικού-πολιτιστικού τουρισμού στο ξενοδοχείο Philippos Xenia και
την Κυριακή 5 Ιουνίου γιορτή ρυζιού με την προσπάθεια για το ρεκόρ guinness στην πλατεία του ΙΚΑ για το μεγαλύτερο ρυζόγαλο.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr