2η ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ στη Βιβλιοθήκη Σερρών έγινε η πρώτη συνάντηση των συλλόγων των Σερρών προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της 2ης Πανσερραϊκής Εκδήλωσης που διοργανώνει η Ομοσπονδία Σερραϊκών συλλόγων Αττικής.   
Η 1η Πανσεραϊκή εκδήλωση έγινε το 2005 στην Αθήνα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράδοση, Πολιτισμός» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 1200 εκφραστές της παράδοσης (τραγούδι, χορός, έθιμα, ιστορία) * ΣΙΡΙΣ 5ος ΑΙΩΝΑΣ π.Χ - ΣΕΡΡΕΣ 2005. Συμμετείχαν Σερραίοι και Μακεδόνες καλλιτέχνες όπως οι Σαββόπουλος, Αηδονίδης, Γλυκερία, Τόνιος, Γαΐτάνος, Κούκα,, Τσίτρα, και επίσης οι Ολυμπιονίκες Μελισσανίδης, Κελεσίδου και οι πρωταθλητές Χαριστέας, Οικονόμου. Επίσης δεκάδες παραδοσιακοί καλλιτέχνες, με γκάιντες, ζουρνάδες, κλαρίνα, λύρες, νταούλια, συγκροτήματα, χορωδίες κ.ά.
Η 2η Πανσεραϊκή εκδήλωση θα γίνει στις 29 Ιουνίου ημέρα Τρίτη στις 7.30 μ.μ στο Εθνικό στάδιο των Σερρών. Θα συμμετέχουν χορευτικά, χορωδίες, θα γίνουν δρώμενα, θα τραγουδήσουν τραγουδιστές, ενώ το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο μουσικός κι ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, που είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Περισσότερα θα σας πούμε τις επόμενες ημέρες.
Ας δούμε εικόνες για να θυμηθούμε την 1η Πανσεραϊκή εκδήλωση του 2005 στην Αθήνα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τη βιντεοσκόπηση είχε κάνει ο καλός μας πρώην χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού, ο Τερπνιώτης γυμναστής Γιάννης Τουλάκης, που μένει στην Αθήνα και παρακολούθησε όλες τις εκδηλώσεις αν και ήταν πολύωρες.




Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr