ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΡΠΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς με ακρίβεια όλα αυτά που υποστηρίζονται από το παρόν ιστολόγιο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του για γραμμή και μεθόδευση απόκρυψης και εσκεμμένης υποβάθμισης του Αρχαιολογικού Χώρου Τερπνής Σερρών,από συγκεκριμένα συμφέροντα και ανθρώπους που απροκάλυπτα πλέον προκαλούν όλους μας.Και θα τα πούμε όλα...
Ενώ όπως ανακοινώσαμε πριν λίγες μέρες ότι θα ξαναζωντάνευε ο αρχαίος ναός στην Τερπνή με την άδεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών,την τελευταία στιγμή η προϊσταμένη της εφορείας- και προφανώς αφού έλαβε εντολές από αυτούς που θα ενοχλούνταν από αυτή την κίνηση,και ήταν σίγουρο πως θα γινόταν μια σημαντική προβολή του αρχαιολογικού χώρου-ματαίωσε την εκδήλωση την αντικατέστησε με κάτι που δεν είχε καμιά σχέση με το αρχικό δρώμενο και... εξαφανίστηκε..
Προηγήθηκε και μια άλλη πρόκληση από όλους αυτούς που δεν μπορούν πια να πουν συντονισμένα ούτε ψέμματα. Και ενώ υποτίθεται φιλοτερπνιώτης Βολευτής ανακοίνωνε σε δραματικό τόνο σε φορείς της Τερπνής ότι δεν μπορούν να δοθούν κονδύλια για την ανασκαφή του χώρου λόγο κρίσης,την ίδια στιγμή ο Νομάρχης τον διέψευδε και τον άφηνε εκτεθειμένο δίνοντας 100.000 ευρώ (και προκαλώντας με αυτή την κίνηση τους φορείς της περιοχής) για την συνέχεια των ανασκαφών στην Αμφίπολη!!Τόση ασυνεννοησία μεταξύ τους.
Στις ανασκαφές αυτές τώρα που δίδονται τα κονδύλια δεν βρέθηκε κανείς να ελένξει την αξιοπιστία και την σοβαρότητα και τα χειροπιαστά αποτελέσματα αυτών των ερευνών,αφού αφορούν την εύρεση μνημείων που υπάρχουν και δεν υπάρχουν,που κάποιος κάτι είπε, κάποιος κάτι άκουσε, ιστορίες για αγρίους,και που η επικεφαλής αρχαιολόγος δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της που να τα πιστοποιούν κατά ΔΙΚΗ της δήλωση!!
Απείρου κάλους και σοβαρότητας έρευνες,όταν στην Τέρπνη τα μνημεία και τα ευρήματα ΦΩΝΑΖΟΥΝ από μόνα τους όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής.
Τώρα πια τα ξέρουμε όλα και όλους.Αυτοί που είναι απέναντί μας έχουν όνομα και ταυτότητα.
Και ενώ το πάρτυ με τα κονδύλια της Νομαρχίας θα συνεχίζεται,εμείς υπενθυμίζουμε ότι ο Οκτώβριος είναι πολύ κοντά..

ΒΙΣΑΛΤΗΣ
...................
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr