ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΠΝΗΣ

Σάββατο 8 Μαίου ώρα 8.30 μ.μ στο χώρο της παλαίστρας κανονικά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση του κλεισίματος και της φετινής σεζόν για όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.
Θα συμμετέχουν τα μέλη όλων των τμημάτων, γονείς, φίλοι, οι φορείς αλλά και τα Δ.Σ των συλλόγων της περιοχής. Είναι μια ανοικτή εκδήλωση για όλο τον κόσμο που επιθυμεί να παραβρεθεί.
Μια ολιγόλεπτη εμφάνιση θα κάνουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, χορευτικά και χορωδιακό, ενώ θα παίξει υπέροχη μουσική η ορχήστρα του συλλόγου "9/8" με τους Ηλία Μισχόπουλο, Χρήστο Νασιό, Σάκη Μιχαλάκο, Δημήτρη Τζένο. Ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις θα γίνει έκθεση με έργα ζωγραφικής από το παιδικό τμήμα Εικαστικών του Πολιτιστικού. Ο σύλλογος θα προσφέρει φιλοξενία σε όλο τον κόσμο που θα παραβρεθεί και άφθονο κρασί.
Βοήθεια και πολύτιμη συνεργασία για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης πρόσφερε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ο ακούραστος αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης που είναι πάντα και παντού δίπλα μας, τα μέλη της ορχήστρας «9/8» που παίζουν μουσική για το σύλλογο πάντα εθελοντικά , οι αγαπημένοι μας φίλοι Μιχάλης και Κώστας Δρουμπλής, η νέα επιτροπή Πανηγύρεως Ζωοδόχου Πηγής 2011, το κεκ Πολύτροπον κ Μιχάλη και Βούλας Καρτερού και η βιομηχανία FIBRAN.
Σας καλούμε όλους σε μια υπέροχη βραδιά.
Το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων να βρίσκονται στο χώρο της παλαίστρας, όπου θα γίνει η τελευταία τους πρόβα.



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr