4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ ΣΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής θα συμμετέχει στο εορταστικό πασχαλινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού TVS. Τα γυρίσματα περιλαμβάνουν στοιχεία για τη δράση του συλλόγου, εκτενή παρουσίαση των εκθεμάτων του Λαογραφικού Μουσείου, παρακευή και παρουσίαση πασχαλινών φαγητών και γλυκών και τέλος τοπικούς χορούς από το χορευτικό τμήμα παραστάσεων . Τα γυρίσματα έγιναν σε τρεις διαφορετικές ημέρες, ώστε να υπάρχει η χρονική άνεση να παρουσιαστούν όλα με τον καλύτερο τρόπο και γι΄αυτό φρόντισε τέλεια η αρχισυντάκτρια και υπεύθυνη του σταθμού κ. Λένια Ιωαννίδου. Τα ρεπορτάζ στην Τερπνή έκανε η δημοσιογράφος κ. Δερέντεη Νάντια με εικονολήπτη τον κ. Καλπατζίδη Κώστα.
Την Κυριακή 4 Απριλίου, Kυριακή του Πάσχα το μεσημεράκι, στο TVS θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όλα αυτά τα γυρίσματα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής αλλά και άλλους συλλόγους του νομού, μεταξύ των οποίων και το τμήμα παραστάσεων του Π.Π.Κ του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε τα εργαστήρια παραδοσιακών ζυμαρικών της κ. Άννας Λιόλια και Στέλλας Ματσιά και τον κ. Παλαιομήχα Σοφοκλή και Μαγδαληνή.
Ακόμη την κ. Δρουμπλή Θεοδώρα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr