Η ΤΕΡΠΝΗ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά στο χώρο της παλαίστρας, μια και εκεί ο Πολιτιστικός θα κάνει τα "Κούλουμα" και είδαμε και μέσα στο χώρο αλλά και στα Πλατανούδια μεγάλη κινητοποίηση. Όπως ήταν φυσικό πήγαμε κοντά να δούμε τι γίνεται. Ο αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης με συνεργείο από 10 τουλάχιστον άτομα, μοιρασμένα άλλα στα Πλατανούδια και άλλα στην παλαίστρα καθάριζαν, έκοβαν, κλάδευαν παντού. Τα αυτοκίνητα του δήμου μάζευαν κλαδιά, έριχναν χώματα όπου χρειαζόταν και δούλευαν ασταμάτητα. Κινητοποίηση κανονική. Συντονισμένος προγραμματισμός ώστε όλα να είναι πανέτοιμα σε 2-3 ημέρες. Και αυτό δεν έχει ξεκινήσει σήμερα να σας πούμε αλλά από τη Δευτέρα αρχίζοντας η βδομάδα. Τα συνεργεία του Δήμου με τον ίδιο τον αντιδήμαρχο να επιστατεί και να δουλεύει ο ίδιος περισσότερο από τους υπαλλήλους του, βρίσκονται εκεί και εργάζονται πυρετωδώς. Και θα μου πείτε γιατί παραξενευτήκατε τόσο αφού ήταν εκεί από τη Δευτέρα τα συνεργεία του Δήμου; Μα γιατί αυτή η καθαριότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια πραγματικά κάνει ευχάριστη εντύπωση όχι μόνο αν πας κοντά αλλά ακόμη και σε όποιον περάσει από τον κεντρικό δρόμο πηγαίνοντας για Θεσσαλονίκη.
Τι θα μπορούσαμε άλλο να πούμε από το να συγχαρούμε τον αντιδήμαρχο που με τόση σοβαρότητα ασχολείται με ότι αναλαμβάνει. Για όσους δεν ξέρουν να πούμε ότι όλα αυτά γίνονται μια και την Κ Δευτέρα 15-2 στο χώρο της παλαίστρας θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής τα κούλουμα και στις 17-2 η Τερπνή γιορτάζει τη μάχη στα Πλατανούδια και την απόκρουση των Βουλγάρων το 1912. Όλη λοιπόν η περιοχή βγαίνοντας από την Τερπνή ετοιμάστηκε για να υποδεχτεί αυτές τις δύο εκδηλώσεις, πραγματικά όπως θα λέγαμε μεταφορικά με τα καλά της. Υπέρλαμπρη. Μπράβο αντιδήμαρχε αν και σίγουρα τα παιδιά της τεχνικής υπηρεσίας θα γκρινιάζουν γιατί τα κούρασες πολύ.
Φεύγοντας και περνώντας από την πλατεία είδαμε να έχουν μεταφερθεί τα συνεργεία και να φροντίζουν το κλάδεμα και την καθαριότητα της κεντρικής πλατείας της Τερπνής. Χρειάζεται να σας πούμε τίποτε άλλο; Μόνο ότι είμαστε περήφανοι που άνθρωποι σαν τον Παναγιώτη Χαραλαμπίδη ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το ιδιαίτερα δύσκολο έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τα έχει καταφέρει όσο καλύτερα γίνεται. Και όλα αυτά μέσα σε μια απίστευτη λάσπη που έχει παντού λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων όλη τη βδομάδα. Μπράβο και πάλι Παναγιώτη.


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr