ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ






Το Σάββατο ξεκίνησαν οι πρόβες των χορευτικών μας τμημάτων.

Εκτός από τα μέλη του συλλόγου και τους γονείς παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης Παν, η πρόεδρος του συλ. Γυναικών κ. Ανοιξιά Πέγου, ο τ. πρόεδρος του συλ Τερπνιωτών κ. Δρούγγος και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων Δημοτικού. Ο πρόεδρος του Τ.Δ. κ. Μπάγκαλας Δημ. μας ενημέρωσε για υποχρέωση που δεν του επέτρεπε να παραβρεθεί.

Μετά τον αγιασμό δόθηκαν δωράκια σε όλα τα

παιδιά για το καλό ξεκίνημα και ακολούθησε προβολή από τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ «tocati» στη Βερόνα της Ιταλίας.

Τα 5 παιδικά χορευτικά θα έχουν πρόβα κάθε Σάββατο, ενώ οι ενήλικες κάθε Τετάρτη στις 7.30 μ.μ στην Κοινότητα. Πλήρες πρόγραμμα των παιδικών χορευτικών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το τμήμα Εικαστικών ξεκινάει με τη Ζωγραφική την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και πάλι στην Κοινότητα, στις 4 μ.μ για τα παιδιά και 5.30 μ.μ για τους ενήλικες.

Το τμήμα των Η/Υ θα ξεκινήσει πριν το τέλος Οκτωβρίου.

Από όλο το Δήμο όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα τμήματα, μπορούν να μας στείλουν ένα mail στο psterpnis@pathfinder.gr για περαιτέρω ενημέρωση.

Κλείνοντας να σας πούμε ότι ξεκίνησαν και οι ετοιμασίες για τα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» στις 25-26 Οκτωβρίου για τα οποία τις επόμενες βδομάδες θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr