ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται και ο Πολιτιστικός είναι πάντα έτοιμος να πει το λιγότερο ένα καλό λόγο για τους ανθρώπους που αξίζουν, θα ξανακάνουμε αναφορά στον αντιδήμαρχο κ. Χαραλαμπίδη Παναγιώτη.
Πριν λίγο μόλις καιρό του αναφέραμε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί μπροστά στον Πολιτιστικό Σύλλογο ώστε να τακτοποιηθούν για τα "ΔΗΜΗΤΡΙΑ", μια και την παραμονή οι εκδηλώσεις γίνονται στην πλατεία. Σήμερα λοιπόν τα βρήκαμε όλα ταιριασμένα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που του ζητάμε κάτι και αμέσως το διευθετεί.
Ακόμη όπως πληροφορηθήκαμε πολύ όμορφα αναμορφώθηκε ο χώρος της σκοποβολής στο Άγιο Μανδήλιο , όπου κατασκευάστηκε σκεπή και αναμορφώθηκε ο περιβάλλοντας χώρος.
Ε! λοιπόν μπράβο σου και πάλι αντιδήμαρχε, που δεν χρειάζεται να σε παρακαλάμε για να γίνουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα και που φροντίζεις την Τερπνή και όλο το Δή
μο όσο καλύτερα μπορείς.
Συνηθίζουμε να ασχολούμαστε, να γκρινιάζουμε και συνήθως να τονίζουμε τα κακά στους Δήμους, αλλά ας κάνουμε αναφορά και στα καλά όταν πρέπει και το αξίζουν. Έπεται και συνέχεια...
Μόλις είμαστε έτοιμοι θα αναρτήσουμε και φωτογραφίες κυρίως από το χώρο της σκοποβολής, που ενδιαφέρει αρκετό κόσμο.

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr