ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Και μέσα στο όλο αρνητικό κλίμα που υπήρχε από πλευράς πολιτείας, μας ήλθαν και οι εκλογές. Τι σημαίνει αυτό; Ξεχάστε προς το παρόν τα αρχαία της Τερπνής. Δεν είναι ούτε καν θέμα συζήτησης. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τώρα!!!!.
Εντάξει λοιπόν συμφωνούμε και συμμεριζόμαστε την αγωνία σας για την αιφνιδιαστική ανακοίνωση των εκλογών. Θα σας κάνουμε τη χάρη να αφήσουμε τις κινητοποιήσεις προς το παρόν, αλλά σίγουρα δε θα αφήσουμε το θέμα. Θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές δριμύτεροι. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τίποτα πια στην τύχη του. Τόσα χρόνια που εναποθέσαμε τις ελπίδες μας στα χέρια των ειδικών το αποτέλεσμα ήταν στασιμότητα και απραξία. Τώρα είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα δικά μας χέρια και να κάνουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο μπορούμε. Να μας περιμένετε γιατί όλο αυτό το μήνα θα συντάξουμε τις δυνάμεις μας και τον Οκτώβρη θα μας βρείτε και πάλι μπροστά σας…..
Άντε πάμε αυτή τη βδομάδα για Γερακίνεια.
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής στην πλατεία της Νιγρίτας, θα παίξουν με όλους και για όλους σας παλιά παραδοσιακά παιχνίδια.
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 10.30 μ.μ το χορευτικό παραστάσεων επίσης στην πλατεία θα χορέψει τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και θα σας θυμίσει παλιά έθιμα του τόπου μας.


ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ:

blogger.com
arcadiablogs.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr