"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"


Αναγνώστες του blog psterpnis
και των φιλικών blogs
Πήραμε τα mail σας και απαντάμε σε όλους που επικοινωνήσατε μαζί μας.
Δε θα το αφήσουμε να περάσει. Ήδη υπήρξε επικοινωνία για πρώτη ενημέρωση σε Νομαρχία, Δήμο, Νομαρχιακή επιχείρηση πολιτισμού Σερρών και βουλευτές ώστε να φροντίσουν να ενημερωθούν περαιτέρω και να πράξουν τα κατάλληλα. Για μια ακόμη φορά ο visaltis , μας ανοίγει τα μάτια δημοσιεύοντας τα έγγραφα και τον ευχαριστούμε. Εμείς θα πράξουμε κατάλληλα , αλλά ζητάμε από τους επίσημους φορείς Νομαρχία, Δήμο και κυρίως βουλευτές να πράξουν αυτοί τα καταλληλότερα, ώστε η διαμαρτυρία να έχει την ανάλογη βαρύτητα.
Εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε το ανάλογο κλίμα σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους της Τερπνής, αλλά οι φορείς του κράτους μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και μάλιστα προς την κατεύθυνση την οποία όλοι επιθυμούμε.
Άρα αντί για εντυπώσεις ας προτιμήσουμε την ουσία και δυναμικά και από κοντά ας παρακολουθήσουμε τις ενέργειες των αρχών της περιοχής και του νομού. Άν δεν κάνουν τίποτε τότε μπορούμε να αναλάβουμε με τις δυνάμεις που έχουμε οι φορείς της Tερπνής, το τοπικό συμβούλιο, όλοι οι Τερπνιώτες και ο visaltis στα blogs.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr