ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στο γαστρονομικό διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μαυροθάλασσας, ο δικός μας ο Σύλλογος Γυναικών Τερπνής πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία γλυκού με το "γιαννιώτικο" ένα υπέροχο γλύκισμα που κατασκεύασε η κ. Νούλη Αφροδίτη ταμίας του συλλόγου Γυναικών. Τους συμμετέχοντες έκρινε και πρόσφερε τα βραβεία η γνωστή σπεσιαλίστας της κουζίνας κ. Βέφα Αλεξιάδου, την οποία είχε καλεσμένη και τιμώμενο πρόσωπο ο σύλλογος της Μαυροθάλασσας. Επίσης η κ. Νούλη είχε παρασκευάσει νοστιμότατα σουτζουκάκια σμυρνέικα, ενώ η πρόεδρος κ. Πέγου Ανοιξιά ετοίμασε γευστικότατα φασόλια γίγαντες στο φούρνο. Προσφέρθηκαν από τις γυναίκες της Τερπνής σε όλο τον κόσμο επίσης γλυκό βύσσινο και τσίπουρο Τερπνής.
Δεν είναι η πρώτη είναι πολλαπλή φορά που ο σύλλογος Γυναικών βραβεύεται σε γαστρονομικούς διαγωνισμούς, με τελευταίο παράδειγμα το φεστιβαλ γαστρονομίας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σερρών, όπου έλαβε δύο βραβεία χρυσό και αργυρό.
Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και μας κλείνουν ραντεβού στην Τερπνή για τη μεγάλη γιορτή του "Κριτσμά" στην Τερπνή τον Οκτώβριο.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr