ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΕΡΠΝΗΣ



Tην Παρασκευή 9-7-09 η δήμαρχος κ. Μήκα συγκάλεσε στην κοινότητα Τερπνής συνάντηση με θέμα τον αρχαιολογικό χώρο στη θέση "Παλαιόκαστρο".
Παραβρέθηκαν εκτός από τη δήμαρχο, ο αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης, o πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Μπάγκαλας Δημήτριος, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και οι σύλλογοι της Τερπνής.
Η δήμαρχος έκανε στους παραβρισκόμενους μια σχετική ενημέρωση για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ΚΗ΄ εφορία αρχαιοτήτων Σερρών και το τι πρόκειται να πράξει στο άμεσο μέλλον ώστε ο υπέροχος χώρος σημαντικότατης αρχαιολογικής αξίας να γίνει επισκέψιμος.
Όλοι συμφώνησαν ότι το θέμα τουλάχιστον από τη μεριά της Τερπνής πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, για ουσιαστικούς και όχι για τυπικούς λόγους, ώστε κάποια στιγμή το όνειρο της επισκεψιμότητας και γιατί όχι της συνέχισης των ανασκαφών να γίνει πραγματικότητα.
Ήδη ο βουλευτής κ. Πολατίδης έκαναν ερώτηση στη βουλή για το τι μέλλει γενέσθαι με τα αρχαία Τερπνής. Αυτό μας ικανοποίησε και ελπίζουμε και οι άλλοι Σερραίοι βουλευτές να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr